18 януари 2015

Борисов: Защо да не сложим една жена за президент?

Премиерът Бойко Борисов допусна по време на общото събрание на "Жени-ГЕРБ" в НДК, че може да бъде избрана жена за президент на следващите избори."Сега като ви слушам и като ви гледам с интерес към президентските избори, си мисля, защо не се напънем и не сложим за президентските избори една жена президент. Имаме достатъчно фигури, които можем да обсъждаме", посочи той в приветствието си до участниците в Общото събрание на "Жени-ГЕРБ" в НДК, предаде БГНЕС.
Защото, драги:
  1. В нормалните държави всеки президент, който се смята за успешен, се бори за втори мандат. С днешното си изявление на практика казваш, че Плевнелиев, който беше издигнат от ГЕРБ, не е успешен президент.
  2. Самият ти смяташ да се кандидатираш, така че жена - президент е просто прах в очите.
  3. Ако все пак искаш жена-президент, може да погледнеш към вицепрезидента Маргарита Попова, но тя няма да ти цепи басма ама хич и затова не ти стиска.
  4. Защото като се напънеш, цапаш и някой трябва да чисти след теб.

Няма коментари:

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).