21 януари 2015

Парвеню - 2

И днес Борисов продължава с парвенющината си. Този път е пуснал "честитката" от Медведев - явно не е искал хората да си мислят, че само САЩ го "поздравяват", а да са спокойни - и Русия е зад него.
Разбира се, възможно е и друго - когато руснаците са видели, че Обама е "поздравил" нашия "премиер", да са решили спешно и те да го поздравят.




Какво разбираме от тази нова проява на паравенюто Борисов?
1. Че трябва да очакваме картичка и от Папата?
2. Че само двама души са го поздравили за празниците?
3. Че глупакът може да се издаде като глупак, дори и без да си отвори устата?
4. Че макар и да се облича понякога с костюм, в мислите си той е същото момче, макар и доста по-дебело, което тича със скъсаните гуменки и филията с мас?

Няма коментари:

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).