16 август 2014

Скачените съдове Борисов и Цветанов

Във физиката има един експеримент, в който се вижда как два скачени съда си променят нивото на течността в тях, в зависимост от това кой е по-нагоре и кой - по-долу. При Цветанов и Борисов е същото, но с акъла.

Прочетете внимателно интервюто на Борисов по БНТ от 14-и август.
След това вижте и това на Цветанов от 16-и август.

Направете си изводите сами дали е вярно това, което Борисов тръби от месеци, че Цветанов нямал да бъде министър на вътрешните работи. Помислете и защо служебният министър на правосъдието е вице-премиер по МВР и МО. Съберете 2 + 2 и ще получите верния отговор: гласувайки за ГЕРБ, гласуваме за сигурността ни да отговаря прославилия се с подслушванията, следенето на политически опоненти и собствени министри човек.

Напомняме ви за кого става дума с няколко карикатури от Христо Комарницки. Потърсете в Гугъл и другите, сложете имената на Цветанов и Комарницки - ще излязат десетки.

Няма коментари:

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).