26 септември 2010

Официозът на властта

"Стандарт" иска да назначи нов редактор.


понеделник, 20 септември 2010

София

Агенция Стандарт нюз обявява конкурс за редактор.

Търсим опитен журналист, с минимум 5 г. стаж като редактор, мотивирана и отговорна личност, която да умее бързо да реагира на новинарския поток и да има добра компютърна грамотност.
Владеенето на чужди езици е предимство.

Кандидатите да изпратят подробно CV и кратко мотивационно писмо защо смятат, че трябва да заемат позицията, до 26 септември 2010 г. включително.

След селекция, избрани кандидати ще бъдат поканени за събеседване.

Обаждания и уточнения по телефона са нежелателни.

Изпращайте CV и мотивационно писмо на адрес:

nkopandanova@standartnews.com


Предлагаме мотиви, ако решите да се прежалите и да кандидатствате. Мотивите са от 1-во лице, женски род. Ако сте мъж, не кандидатствайте с тези мотиви!

1. Обичам бате Бойко! Направо съм влюбена в него. Искам го!
2. На 23 години съм, имам 5 годишен трудов стаж.
3. Обичам да свиря на флейта! Най-много обичам на бате Бойко и бате Цецо флейтата!
4. Нося къса пола и имам дълги крака!
5. Бюстът ми е естествен и голям!
6. Не клюкарствам и не споделям какво съм открила, когато гледам моите идоли отблизо!
7. "Стандарт" е официоз, а аз работя само официално и за официални лица, следователно ставам отвсякъде за работа в този вестник! Готова съм на проби с ръководството, ако се налага!

Няма коментари:

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).