29 април 2010

Страхопъзльото Бойко

Вчера Бойко отново прояви типичния за всеки набеден за мъжкар политик:

Борисов се ядоса на въпросите за готвени от синдикатите протести и коментира: "Добре дошли са. Аз ще протестирам на другия тротоар".
Той отново изтъкна, че всички недоволни сегашната ситуация през изминалите четири години са мълчали.
Президентът и аз да се откажем от мандата, да се явим на избори, и да решим проблема, ако има такъв, призова Борисов. "Казал съм – веднага избори, излизай, Първанов, на всички избори. Аз нямам грам вина в това, което съм наследил", продължи той.
"Ще обера аз за тези 20 години, това което са направили синдикатите, президентът, всички мошеници от БСП и Синята коалиция”, коментира още премиерът


Какво разбираме от казаното от "премиера"?
1. Че той се плаши от протестите, вместо да реши проблемите на работниците?
2. Че не е разбрал, че президентът не се явява на избори, защото това е неговият втори и последен мандат?
3. Че удобно "изпуска" управлението на ДПС и НДСВ в продължение на 8 години?
4. Че е забравил, че 4 години Той самият управляваше МВР, а в следващите 4 години управляваше и София?

Какво забелязваме в поведението на "премиера"?
Че очевидно изпитва голям стрях от работата в Министерски съвет. Това си личи и по останалата част от неговите коментари в mediapool и vsekiden.com? Че съжалява за думите си, че е по-лесно да работиш като премиер, отколкото като кмет и търси начин да се махне от това място?

Няма коментари:

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).