23 декември 2009

Бойко + Атака = ВНЛ

Вчера депутатите от ГЕРБ и Атака гласуваха единодушно в подкрепа на предложенията на МВР за подслушване на мобилните и Интернет-комуникациите. С това Бойко на практика стана заложник на Атака и тепърва ще видим как ще изплаща този дълг.

"Всеки ден" публикуваха обширен репортаж, а и вестниците днес са пълни със статии по темата.


Какво разбираме от всички тях?
1. Че според анкетата вдясно 60 % от читателите мислят, че подслушването е заради милиционерското минало на Бойко и Цецо, а 70 %, че то е за да може управляващите да упражняват натиск върху хората, които ги критикуват?
2. Че на ГЕРБ не им пука, че са в комбина с единствената парламентарно представена националистическа партия в България?
3. Че на СДС, ДСБ и РЗС им е станало ясно, че подкрепят едни милиционери във властта?

Няма коментари:

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).