16 ноември 2009

Бойко и Фандъкова

Снощната пресконференция на Бойко блестеше с бисерите си. Можете да я прочетете изцяло във "Фокус", а по-долу вижте избрани моменти:


Десислава Маркова, БНТ: Десислава Маркова, БНТ. Госпожо Фандъкова, колко често ще позволявате на господин Борисов да ви звъни по телефона и да дърпа конците, както ви обвиниха по време на кампанията и господин Борисов, вие колко често ще го правите и за какво, в духа на шега, примерно?
Йорданка Фандъкова: По въпроса колко често ще ми се обажда господин Борисов, той ще отговори. Аз лично имам намерение да вдигам телефона всеки път.

Цветан Цветанов: Само ако ми позволите, понеже искаме да внасяме новини от Централния предизборен щаб, може би има лека светлинка и за БСП. В село Беглеж независимият кандидат, подкрепен от БСП, отива на балотаж с кандидата на ГЕРБ Любчо Петров. Желая ви успех, колеги.
Бойко Борисов: Как независим? А ... те пак независим, ама подкрепен. В смисъл ако стана е за нас, ако не, не е.
Цветан Цветанов: И другото, което е за община Разлог, защото сега колегите казаха последните данни от преброяването, кандидатът на ГЕРБ Красимир Гечев отива на балотаж с кандидата, просто не му знам името, но знам, че е съпричастен към бившата Държавна сигурност. Но, да се надяваме, че там подкрепата, която получават, ще я преосмислят хората и партиите, които ги подкрепят. Благодаря.


Какво разбрахме от тази пресконференция?
1. Че Бойко Борисов ще управлява столицата?
2. Че за Цветан Цветанов принадлежността към ДС е отрицателен факт, освен когато става дума за Божидар Димитров?
3. Че с тази ниска избирателна активност, ГЕРБ може да бъдат неприятно изненадани в скоро време?

1 коментар:

Анонимен каза...

В хвалебствения хор се включи и неизчерпаемият майстор на вица Димитър Тужаров - Шкумбата. В блога на ГЕРБ до снимка с ухилената Фандъкова Шкумбата казва: „София започна да става хубава и всички сме свидетели на това. Г-жа Фандъкова беше в управлението на София и може да го продължи и то – с традиция, чрез градеж, а не както 20 години досега бе грабеж.” Това вече не е виц – дори и Шкумбата включва в двадесетте години грабеж и четирите години кметуване на „кмета” Бойко.

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).