03 октомври 2009

Бойко и пожарната

Това не е шега:

На 21-ви септември "премиерът" Бойко Борисов присъства на освещаването на нова пожарна кола в Каварна. След водосвета Борисов връчи официално ключовете на новия пожарен автомобил на гл. инспектор Стефан Василев, началник на Районно управление “Пожарна безопасност и спасяване” в града. След това водач на пожарен автомобил символично запали двигателя на пожарната и пред насъбралото се множество бяха изпробвани нейните светлини и сирени.


Какво разбираме от това?
1. Че "премиерът" заслужи кавичките около длъжността си?
2. Че старата любов ръжда не хваща, но за сметка на данъкоплатците?
3. Че премиерът на една страна, член на ЕС, може да губи времето си и да харчи парите на народа, за да отиде до Каварна по такъв "важен" повод?

3 коментара:

СкручЪ каза...

Цитатът откъде е?

Анонимен каза...

Ами сложи го в Google и излиза - "Фокус".

СкручЪ каза...

Дай линк, че това, което намирам, е написано по друг начин.

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).