26 август 2009

Етично-естетически послания на новата власт

Младият автор Андриян Георгиев е публикувал есе, в което се посочва този клип, който се коментира така:"От него става ясно, че министър-председателят на България е човек, който е казвал на друг човек следното: „Много като тебе вече плакаха!!!“ Боже мой! Какво става тук, какво правим, къде отиваме, за какво изобщо става дума в тази държава?! Ебаси майката! Не, пак я чуйте тази реплика, пак я прочетете, пак я вкусете – това го казва българският министър-председател, това са думи, излезли от устата на българския министър-председател! То е страшно! Официално откровеният криминалитет на България оглави държавата! И не че тези, които взеха властта на 9 септември 1944 г. не бяха криминални типове, но там стана без избори, с помощта на червената армия и Съветския съюз. Днес в една що-годе свободна страна българите инсталираха във властта един откровен престъпник, който им казва в прав текст, че много били плакали от него."


Какво разбираме от това есе?
1. Че вече се появявават млади хора, които свободно изказват мнението си?
2. Че заради това г-н Георгиев вече не работи в агенция "Фокус"?
3. Че ще бъде интересно да видим реакцията на Бойко Борисов?

Няма коментари:

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).