29 юли 2009

Правителството на Бойко

щракнете върху снимката, за да я видите в по-голям размер

Журналистът Иван Бедров е пуснал в обръщение факсимилие на изпратена покана до медиите да отразят първото заседание на новото правителство.
Какво разбираме от това съобщение?
1. Че си имаме първото частно правителство - на един човек?
2. Че правителството е започнало да заседава в сряда, вместо в четвъртък?
3. Че журналистът Бедров се опитва да създава настроения по адрес на новото правителство, като твърди, че трябва да бъде правителството на Република България?

1 коментар:

Анонимен каза...

По повод скандала с номинирането на Б.Димитров за МБП Б.Борисов заяви (показаха го няколко електронни медии):"..възложил съм на парламанта.."
Така че към Правителството на Бойко прибавете и парламента на Бойко.

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).