18 юли 2009

Бойко - по пръв от най-първите!

Все още не станал "премиер", Бойко Борисов вече поставя по местата им своите съпартийци:

Мандатът бе връчен на Борисов след кратък разговор между екипа на президента и неговите сподвижници. По време на разговорите бил допуснат и малък протоколен гаф - най-близо до държавния глава седнал Борисов, въпреки че по право това място принадлежи на шефката на парламента Цецка Цачева. След като конфузът бил споменат от президента обаче, Цачева и неформалният лидер на ГЕРБ веднага си разменили местата.Какво разбираме от този гаф?1. Че за Бойко няма протокол, защото той е винаги пръв?
2. Че шефката на Парламента приема най-спокойно този гаф, защото без Бойко тя щеше да зяпа мухте в Плевен?

Няма коментари:

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).