17 юли 2009

Другарят Борисов

"Дневник" съобщава:


"Радвам се, че доживях този ден другаря, т.е. господин Борисов, да открие обновената градина", каза развълнуваната баба Горка и благодари на бъдещия премиер, че е поправил и разширил сградата, построена през 70-те години на миналия век. "Не ме обичали бабите, а?", отвърна с усмивка Борисов.


Какво разбираме от този репортаж в "Дневник"?
1. Че редакторите не са забелязали иронията в него и затова са го пуснали?
2. Че за народът Борисов си е "другаря Борисов"?
3. Че посещението на Борисов е също толкова впечатляващо, колкото откриването на завода за полупроводници от другаря Живков?

3 коментара:

Анонимен каза...

Е в момента усещаш ли как изкривяваш фактите, направо е смешно като се гледа от страни :) .

нисэвеэ каза...

Не се притеснявам от полицията, няма за какво

krivlev каза...

Къде е форума но този сайт????

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).