12 май 2009

Бойко и раздвоението на личността

Бойко Борисов днес твърди пред БНР, че е станал лидер на ГЕРБ заради Румен Петков. Заради Станишев щял да стане премиер. Освен това каза, че "100 пъти по-добре било да си с Костов". Това е същият онзи Костов, за който Бойко твърдеше, че е Гаргамел.
Само преди три месеца той каза, че е станал партиен строител, защото Царя не му дал да стане министър - на вътрешните работи, на отбраната.

Какво разбираме от това?
1. Че Бойко Борисов не се интересува от истината.
2. Че нямало да се кандидатира за депутат.
3. Че вече трудно скрива желанието си да не бъде повече "кмет".
4. Че ще се сдобием и с "прмиер".

Няма коментари:

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).