03 февруари 2009

Бойко Борисов и НАПИ


От "Дневник"
Поддържането на бул. Цар Борис III е задължение на Столичната община. Това съобщиха от Националната агенция "Пътна инфраструктура" (НАПИ). Повод за съобщението стана табелка, която от кметството поставиха (на снимката). На нея общината се извинява за състоянието на този участък - държавна собственост, за ремонта на който не са били отделени средства от НАПИ.В съобщението на агенцията пише, че по силата на споразумителен протокол от октомври 2008 г., сключен между НАПИ и Столична община, булевард "Цар Борис III" се поддържа от Столична Община. Документът е бил подписан от кмета на София Бойко Борисов и бившия шеф на НАПИ инж. Димитър Иванов.

Какво разбираме от това съобщение?
1. Че на крив Бойко НАПИ му пречи.
2. Че от НАПИ имат документ, доказващ несъстоятелността на твърденията на Бойко.
3. Че освен в "Дневник", то няма да се появи другаде в хартиените медии.

1 коментар:

Живака каза...

Кой плати изработването и поставянето на тази табела с безумен надпис? Пдже да струва 1 лвр но кой плаща на общинарите за тези щуротии - НИЕ!

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).