10 ноември 2008

Бойко Борисов и имената на мюсюлманите

"Блогът за Бойко" е сбъркал, уважаеми читатели. Признаваме си грешката. Ето защо:


"Черна станция" установи, че Бойко отново не лъже. Списъците с имена наистина са американска практика! Кметът е взаимствал идеята от шоуто "Улица Сезам", особено популярно сред гражданите между 2 и 7 години. След като вече разбрахме, че г-н Борисов чете предимно "каубойски романи", сега стана ясно и какво гледа. Нещо повече, според анонимни източници, "неформалният лидер" на ГЕРБ активно участвал в предаването, като Бисквитеното чудовище. Списъкът с имена е дело на Елмо, добър приятел на Бисквитеното чудовище и любимец на дечицата. Елмо обаче, за разлика от нашето Бисквитено чудовище, не е участвал във Възродителния процес и това ужасно му личи по списъка. Там са включени чистокръвно американски имена, като Ахмед, Симеон и Сергей. Лидерите на тройната коалиция могат да отдъхнат.

Лошата новина за кмета е, че за съжаление "Бойко" не фигурира. Ще се наложи лека формална промяна на името на неформалния лидер. Ако приемем, че коренът "бой" е неотменна част от характеристиката на персонажа, то ето какви са възможностите за ново име, според списъка на Елмо.
Бойар
Бойарди
Бойс
Бойд
Бойден
Бойнтън

На мен лично Бойс Борисов ми звучи подходящо, пък Цецо Цветанов ще го прекръстим на Гърлс."


Какво установихме от тази публикация?
1. Че ние сме сбъркали - в САЩ действително имало списък с имена.
2. Че с Бойко Борисов вече си правят шеги със сексуален оттенък, но за разлика от неговите атаки по хомосексуализма, тук забелязваме значително по-деликатен намек.
3. Че тази публикация бележи началото на края на Борисов като "мачо"-то на българската политика?

1 коментар:

ATH каза...

HAHHAAHHAHAH лелле ей ! ще ме уморите :D

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).