13 октомври 2008

Бойко Борисов и подписката 2

Жоро (от сайта на Жоро и Първан) пише:

"Не мога да се начудя какво става с опозицията и защо продължават да ни занимават
с малоумната си подписка. Не можаха ли да разберат, че първо тя не показва нищо и второ, че никой не се интересува от нея.
Освен всичко това се оказа, че са фалшифицирани и подписи в нея. Днес пък стана голям проблем, че някой я е бил “откраднал”. Това ли е дневния ред на обществото, при всички безобразия, които прави правителството?
Нима няма бюджет, който си заслужава да бъде коментиран, нима няма скандал в ДАНС, нима правителството се справя чудесно с работата си, че опозиционерите няма с какво друго да се занимават, а вече два месеца с тази извинявам се за израза простотия?
Така става, когато така наречените десни партии се водят от неформален лидер и формален такъв носещ звучния и показващ умствените му заложби прякор Цецо Полицая. Друга подобна глупост е този дебат и не мога да си обясня колко глупав трябва да си за да се вържеш на стръвта на премиера. Неговата идея не заслужава дори обсъждане, а Бойко всеки ден бълва тиради по този въпрос.
Една седмица слушаме кой изпратил писмо, кой как го тълкува, впрягат се анализатори и политолози да умуват върху тоя дебат. Всичко това показва пълна липса на усещане от страна на опозицията да намери правилния тон срещу това некадърно правителство.
Това е и обяснението защо след всичките тези провали и сътресения все още ГЕРБ води
само с 10%. Това показва, че въпреки че подкрепата за правителството намалява, ГЕРБ не може да мобилизират недоволните гласове.
Разбира се не бихме могли да очакваме друго с такива акции като подписката."

Какво разбираме от това?
1. Че блогосферата е единственото място, където ще прочетете истината за Бойко Борисов.
2. Че има млади хора, които разбират какво се случва в България, но те няма да бъдат допуснати до традиционните медии.
3. Че ББ се плъзга по повърхността, защото не може да плува надълбоко.

1 коментар:

Анонимен каза...

Абе, ББ кога влезе в парламента, че и кога успя опозиция да стане?

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).