15 септември 2008

Бойко Борисов и е-Вестник

И от е-Вестник са подхванали "генерала":
"Бойко Борисов тия дни се изказа, че премиер и президент се опитали да решат въпроса с боклука на София, ама нищо не направили.
Нито президент, нито премиер са за хвалене, но не стана ли малко прекалено кметът Борисов все с други да се оправдава?
Пак тия дни Борисов се изказа нещо как фирмата “Софийски имоти” пак правила далавери, продала някакви имоти евтино и т. н., общината щяла да оспорва в съда, ама май било законно и нищо не може да се направи.
Абе, кмете, абе, Бойко, ти си вече втори мандат кмет, имаш пълно мнозинство в общинския съвет. Какво говориш за “Софийски имоти” като за нещо, което не зависи от теб, бе чоджум?
Политическите партии на власт се компрометираха, популярността им е ниска. Но какво се задава насреща? Някаква неясна партия ГЕРБ с едно самоходно говорещо устройство начело, каквото е Бойко Борисов. Кой още е в тоя ГЕРБ зад него, не е ясно. Един бивш полицай Цветан Цветанов, който неуспешно се опитва да говори като политик с агресивни реплики, които му отиват също толкова, колкото и костюмите му.
Още десетина бивши полицаи са някакви фактори в партията и останалите из страната са лапачи, притичали в ГЕРБ, щото усещат, че ще падне лапачка.
Добре, ГЕРБ ще спечели изборите. И после – какво? Борисов ще реши проблема с боклука на София? По-скоро ще слушаме нови оправдания, че тук и там не давали земя да се строи завод за боклука. За 5 години кмет Бойко Борисов досега можеше поне да е започнал да го строи тоя завод. Кмет на място досега щеше да се е спазарил нещо с премиер, министър, съседни общини, с който и да е. А слушаме само приказки за завод и за боклук. И тоя човек ще стане премиер?
Като беше главен секретар на МВР му пречеше министърът. Като стана кмет, му пречат премиер, президент и разни други. Като стане премиер, кой знае какво ще чуем – че му пречат ЕС и глобалното затопляне.
Медиите предпочитат да цитират какво казал кметът, вместо да му задават неудобни въпроси. И да го показват как асфалтира булеварди и тича да гаси пожари (като при взривовете в Челопечене).

Какво разбираме от тази публикация?
1. Че се появи още един сайт, в който обективно критикуват "генерал" Борисов.
2. Че се намери още някой, който да посочи колко удобни за Борисов са медиите.
3. Че ни напомнят - Борисов е кмет вече 5 (пет) години! А постигантото - нищо!

Няма коментари:

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).