22 юли 2008

Бойко Борисов и изборите

Бойко Борисов пред БНР, според "Крос":
Водещ: Да, точно за това исках да Ви попитам, защото много циркулира идеята за това, че представителите на опозицията може би трябва да се изтеглят от местната власт в знак на протест срещу управляващите.
Б.Б.: Няма как да се изтеглим от местната власт, поради простата причина, че повтарям - ние сме, не случайно и обявихме, че сме готови да се включим във всички опозиционни действия на опозицията вътре, извън парламента и всичко останало. А що се касае да оставим без кметове или без общински съветници кметствата, би било предателство към избирателите. Така че сме готови да участваме във всичко това и ако ни се предложат и подобни опозиционни действия, сме готови да ги направим.

Какво разбираме от това интервю?
1. Че Бойко Борисов много иска да има избори, за да стане премиер.
2. Че работата му като кмет вече почва да му тежи, защото не смогва да бъде едновременно по всички медии и на заседания на СОС.
3. Че е готов да се включи в действия вътре в Парламента, нищо, че няма избрани с неговата листа депутати. Важното е калабалък да става.

Няма коментари:

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).