09 май 2008

Бойко Борисов правил секс с политици

Поредното интервю на Азис с Борисов:




Какво разбираме от това интервю?
1. Че Азис наистина си прави гаргара с Борисов. Голяма!

1 коментар:

Анонимен каза...

Десетина дни в.”Сега” мина без снимка на бойко борисов (може би защото вестникът не излиза от първи до шести май). Затова днес Михаела Катеринска ни зарадва със снимка на кмета на фона на зиналата муцуна на куче и текст: “20 бъдещи кучета водачи получиха своето официално кръщение от кмета на столицата Бойко Борисов.” Явно за кмета е изключително важно да бъде непрекъснато в обективите на медиите, независимо от повода. Защо обаче не се виждат кучетата, които всъщност представляват интерес за читателите, тъй като именно кучетата ще свършат полезната работа за незрящите с присъщата си всеотдайност към най-добрия си приятел – човека. В интервю пред един от любимите си сутрешни и вечерни ТV блокове кметът заяви, че проблемът с бездомните кучета е решен – те са намалели три пъти. Знае ли някой колко са били и колко са сега. Колкото каже бойко борисов. Иди, че ги преброй. Също като “Преброяването на дивите зайци”. Ние виждаме, че в района ни и особено около пазара те не само не намаляват, а се увеличават. Щъкат напред-назад, въргалят се по цимента, душат, гонят се. Повечето са без приетите знаци за някаква обработка. Но за тях сигурно ще се сетим след поредния инцидент с нахапването на някое дете. Да не бъда разбран неправилно, обичам кучетата и нямам нищо против тези нещастни бездомници. Но все пак те носят болести и паразити и са любимо превозно средство за кърлежите, за чиято застрашителна популация предупреждават здравните органи. А от М.Катеринска очаквам снимка на кмета с последното останало бездомно куче, предавано на нови собственици.

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).