14 август 2007

Бойко Борисов и природните стихии

Добрите приятели* на Бойко Бо. от агенция "Фокус" споделят:


БСП винаги е носила карък / проклятие / за България. Това заяви на среща със симпатизанти на ГЕРБ столичният кмет и неформален лидер на ГЕРБ Бойко Борисов, предаде репортерът на „Фокус” Мария Подобедова.Пред стотици граждани в залата на Дома на културата, Бойко Борисов, обясни:
„Щом БСП дойде на власт в страната започват суши, наводнения, пожари, катастрофи, гинат невинни хора, горят войничета, застигат ни бедствия. Това нещастие ни преследва като изкупление на кръвта на хилядите невинни, отишли си без съд и присъда, по лагери и затвори.”
„Крайно време е това нещастие да бъде спряно и можем да го спрем ние от ГЕРБ, защото сме по-силни. Но ние не трябва да се търсим отговорност на редовите социалисти, които страдат като нас обикновените хора.”, заяви Бойко Борисов. Според него БСП носи каръка за България, защото тази партия е обременена.
По повод сравнението с идването на царя през 2001 г. той заяви: “Аз не идвам отвън, а съм 7 години вече тук и мен ме виждате. Виждате какво правя вече 7 години” и допълни, че да си кмет е длъжност, от която ако искаш да крадеш, може да крадеш много повече, отколкото ако си министър-председател. “Просто защото 75 % от инвестициите са там.”, каза още Борисов.

Какво се разбира от тази новина?

1. Че сушите, наводненията, пожарите, катастрофите, умиращите невинни хора, горящите войничета и бедствията в страната се дължат на БСП. С това си прозрение Бойко Бо. надминава всички досегашни описания, давани на БСП от нейните опоненти. Подразбира се от следващото изречение на кмета, че ако ГЕРБ дойде на власт в България няма да има повече суши (а само дъждове?), наводнения (е, не чак толкова много дъждове), пожари (нали Бойко Бо. е пожарникар, ще ги овладее), катастрофи (ще наложим ред по пътищата и катаджиите няма да взимат подкупи), няма да гинат невинни хора (а само виновни?), няма да горят войничета (а прочее, армията ни не става ли професионална от 1-ви януари 2008 г.?), и най-важното: няма да ни застигат бедствия (а само щастия). Само му липсва "Вервайте ми", за да му повярваме.

2. Че очевидно Бойко Бо. е забравил, че хората са го виждали не само през тези 7 години, а и в предишните години - когато беше съдружник на Пашата ("Ние нищо не сме правили заедно, само за каратето се сдружихме"), когато охраняваше Тодор Живков, а и по-рано, когато беше милиционер в МВР.

Няма коментари:

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).